Dryck, Frukost, Mellanmål

Hallonsmoothie med mynta & kokos.

0 röster

Hallonsmoothie med mynta & kokos är en riktigt fräsch smoothie som ta noll tid att mixa ihop. Då både kokos och banan är ganska sött så behövs inget sötningsmedel alls. Chiafrön tar jag i för att blir så där gött mätt då. Och mätt är ju härligt!

Jag har väldigt svårt att få i mig frukost så smoothie är perfekt då jag bara sveper den i farten. Det går ju också att variera i oändlighet, när jag vill ha den mindre söt drar jag i massa citron och ingefära. Spenat, grönkål, avokado och gröna ärtor är en annan favorit när det kommer till matigare smoothies. DET får ni recept på snart! Jag lovar.

Hallonsmoothie med mynta & kokos

Ingredienser

Hallonsmoothie med mynta & kokos.

  • Smoothie 2 glas
  • 250 g kokosmjölk
  • 200 g frysta hallon svenska EKO
  • 1 rejäl banan
  • 1 msk chiafrön
  • 1 näve färsk mynta

Instruktioner

Gör så här!

  • Häll kokosmjölken i en mixerkanna, tillsätt hallon, skivad banan, chiafrön och mynta. Dra på mixern på högsta och kör tills du har en helt jämn smoothie. Häll upp och servera direkt.

Författare: Linn Utbult

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x