Hela Sverige bakar, Vardag

Nyhetsmorgon, P4, morotstårta i mängder och telefon på vift

0 röster
Finns igen bra bild men så här slapp kan jag se ut haha! 

Wow vilken dag jag hade dagen efter finalen sänts! Jag startade dagen hos nyhetsmorgon med dessa två proffs, Soraya & Jesper vilka sköna personer. Om jag var nervös innan så såg de till att det försvann i samma sekund vi hälsade. Morotstårta stod på schemat (här hittar du recept på en av mina morotstårtor) och det gick ju minst sagt hem hos dessa gottegrisar! Jag har såklart fått blodad tand och vill tillbaka snart. Här är en liten snutt från programmet.

När jag packat ner mina grejer och alla kommit för att roffa åt sig lite kaka så är min telefon spårlöst försvunnen. Vi letar överallt, GW är på plats så jag var sugen på en förundersökning men han verkade busy. Tillslut hittar jag den på ”hitta min iPhone”, den är i en tobaksaffär några kvarter bort. Så efter 1000 samtal så kom en skamsen snubbe från produktionen tillbaka med min mobil. Ingen kleptoman av vilje direkt, vi råkade bara ha samma telefonskal. Haha vilken stress det var med tanke på hur många telefonmöten jag hade inbokat. Allt brukar lösa sig men visst var det svettigt ett tag och några grodor smet ur.. 

Morotstårta med fänkål & apelsinsocker. 

Dagen fortsätter vara lika kul och spännande, jag njuter av att äntligen få prata om att jag vunnit. Så löjligt skönt! P4extra med Titti stod näst på schemat och shit va kul det var med radio. Snabba puckar och ännu ett proffs, Titti var grym och nöjd såklart då jag hade med en tårta. Morotstårta med kanel och rårörda lingon. Lyssna på klippet här.

Författare: Linn Utbult

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x