Hela Sverige bakar, Övrigt, Vardag

ÄNTLIGEN!

0 röster

Oj oj oj så skönt att få berätta att jag vann Hela Sverige bakar 2018. Hela jag poppar som en popcorn maskin på speed. Ena stunden gråtmild när jag ser tillbaka och i nästa stund övertaggad inför framtiden. I denna stund sitter jag helt själv i soffan och kollar på reprisen av finalen, så ja jag fulgråter igen. Vilken dag det var och vilken resa hela programmet var för oss alla! Såg mina barn heja och gråta och glädjas med mig nu, helt otroligt fin känsla. Och min fina Henkan som stöttat mig så in i bänken, inte bara under programmet utan även hela sommaren och hösten när boken skulle skrivas. Salt som socker min lilla bebis, jag är så stolt att jag spricker! https://www.adlibris.com/se/kampanj/hela-sverige-bakar-2018

Nu kommer ett nytt kapitel i mitt liv, jag vet inte vad som kommer hända men visst är det fantastiskt. Jag tar med mig en stor skopa med ” du kan ” från den här erfarenheten. Sen hoppas jag det smittar av sig på er med, våga tacka ja till något nytt, inte fega bara KÖR! 

Min final-tårta är ju helt fantastisk och heja Biggan som satte ner foten mot Johan när han snacka om att den var torr. Hon är så jäkla skön alltså!! ”du tar inte ordet torr i din mun!” Ni hittar receptet här 
https://www.koket.se/vattenmelontarta

Vi var ett grymt startfält när vi gick in i tältet i mitten av Maj, och sen vilken final vi fick med bästa Anna-karin och Sara! Ni är bäst!! 

Så nu kör vi så det ryker!!! Mot NK och boksignering 12-14 & 17-19, vi ses där hoppas jag! PUSS och stort tack för alla hälsningar!!! Ni är fantastiska!!! 

Övertaggad tjej? 

Författare: Linn Utbult

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Återfallsentreprenören
5 år sedan

Amen på den.
Först kommer skallen, man bara bestämmer sig. Sen kommer hjärtat, man börjar tro och älska tanken.
Och sen är det bara händernas tur som bara ska göra skiten.
Hepp! Guld!

Njut!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x