Frukost,  Mellanmål,  Övrigt

chiapudding med blåbär och lime.

Jag behöver ombyte när det kommer till frukost, så när jag tröttnat på gröt med äppelmos eller mackor i mängd då slänger jag ihop en chiapudding. Gör den på kvällen och släng på det du gillar som topping på morgonen! Jag öste på rejält med allt jag gillar, nötter, frön, kokos, blåbär och frystorkade bär. Det kan vara svårt att hitta bra frystorkade bär, jag har hittat superbra hos Vanuff, blandningen sommarbär är bäst! Det är så härligt att det är hela hallon, så gott och bästa toppingen. https://vanufford.se/produkter/frystorkade-ekologiska-sommarbar/

färgerna alltså!
Ja ja ja, jag gick bananas på toppingen!!
https://vanufford.se/produkter/frystorkade-ekologiska-sommarbar/
I kyl över natten eller 1 timme
Total tid 10 minuter
Antal/Portioner 3 portioner

Ingredienser

  • 4 dl krämig kokosmjölk 400g
  • 2 dl frysta blåbär 100g
  • 3 msk chiafrön
  • 1 st limejuice/ rivet limeskal

Instruktioner

  • Mixa kokosmjölken med blåbären. Rör i chiafrön med rivet limeskal och limejuice. Häll upp i glas och ställ i kylen över natten.
  • Garnera med bär och nötter i massor. Jag tog blåbär, pekannötter, mandlar, frystorkade bär, kokosflakes och pumpafrön. NJUT!

Kommentera