Vardag

Ja men då var jag igång, välkommen hit!

0 röster

I hur många år har jag klurat på att starta ett forum där jag delar med mig av recept och lite tankar? Ja du min vän det är många år! Men jag har aldrig riktigt vågat ta steget och jag har tyvärr haft en ”fröken duktig” känsla av att det måste då vara perfekt innan jag kan dela med mig. Som tur är har jag släppt det och bara kör nu! Livet är så mycket roligare när man inte eftersträvar något som inte finns, nämligen att vara perfekt. Så här kommer det komma en mängd smarriga recept på småkakor (min favorit), bullar, tårtor, bakelser och godis, ja ni fattar massa gott! Nivån på recepten kommer vara högt och lågt i svårighetsgrad så jag hoppas just du kommer hitta något du vill baka. 

Författare: Linn Utbult

Prenumerera
Notis om
guest

10 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Lena
Lena
5 år sedan

Spännande ? och jätte fin bild på dig.

Linn Utbult
Reply to  Lena
5 år sedan

tusen tack!

Johanna
Johanna
5 år sedan

Åh äntligen! Här ska bakas. Sötfia grattis till din fina hemsida!!

Linn Utbult
Reply to  Johanna
5 år sedan

Tack goding!!!

Klara. H
Klara. H
5 år sedan

Men fy vad mycket göttigt!!! ?

Linn Utbult
Reply to  Klara. H
5 år sedan

Det kommer mera göttigt vännen inom kort!

Päivi
Päivi
5 år sedan

Ser så gott och läskande ut. Prövar lakritskakor till mannen som älskar lakrits 🙂

Lena
Lena
5 år sedan

Så himla kul! Kanske ska våga mig på något då…men sist jag bakade fick jag en plågad blick från min 8 åriga systerson. ”Alltså, moster Lena, får jag spotta ut den?
Men de såg ganska goda ut?

Janne
5 år sedan

Grymt Limmpi

Linn Utbult
Reply to  Janne
5 år sedan

Tack Bästa Janne banan

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x