Hela Sverige bakar, Övrigt, Vardag

Äntligen läst boken.

0 röster

Dagarna har rullat sjukt fort med alla möten och boksigneringar som fyllt mina dagar. Så jag hade inte hunnit kolla igenom boken riktigt, tills igår på julaftonskväll. Jag har fått så många hälsningar om hur fint det är skrivet så jag tog mig en rejäl stund i soffan och läste från pärm till pärm. Jag har blivit bättre på att se det som är bra i det jag gör, så jag kan ärligt säga att jag är stolt ända in i märgen över hur boken blev! 

Stolt!

Jag började med boken redan dagen efter finalen, så att nu få hålla den är så overkligt! På mitt första möte med Bonnier Fakta fick jag beskriva hur jag ville att boken skulle se ut och vad den skulle innehålla, lättnaden när de köpte det 100% var obeskrivlig. Jag ville ha en råare struktur på boken, men mörkare bilder och en känsla av blåsiga dagar vid havet. Recepten skulle vara klassiker med en liten twist och några experiment från mitt kök såklart! Frida Wismar som är fotograf har fångat det skitbra tycker jag! Vad tycker ni? Gillar ni uttrycket i bilderna? 

 Här kommer lite bilder ur boken, hoppas det läskar! 

Dessert pizzor. 

Dessa pizzor finns med i boken, löjligt goda och går att variera i oändlighet. 

choklad tarte men salt kolasås. 

Min favvo, smaksatt socker

Största tack till alla er som grattat och hört av er, skickat blommor och bubbel. Ni har kommit till signeringar och ringt och mejlat, lagt lappar på min bil,  ja det finns inget stopp för hur fina ni är! Jag fattar fortfarande inte vad som har hänt, men snart skall jag nog komma ut ur min bubbla och då blir det väl mer fulgråt! Tårarna rullar ner för kinden nu när jag försöker greppa vad som hänt, jag vann. Inte bara tävlingen utan även över Jante! 

https://emmamalena.com/linns-outfit.html
LYCKA!!! 

Författare: Linn Utbult

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Anneli Eskehed
Anneli Eskehed
5 år sedan

Jag saknade recept på dina bullar som säljs på circle K , kan du mejla mig det tack mvh Anneli.

Linn Utbult
Reply to  Anneli Eskehed
5 år sedan

Hej hej! Jag måste kolla med Cirkle-K om jag får lämna ut det. Återkommer, har du smakat på bullarna? Drömgoda om du frågar mig.. 🙂

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x