Vardag

Fint om mig i MAT & VIN, en bilaga till expressen, GT och kvällsposten.

0 röster
http://insert.se/matvin-julspecial/

Där jag bjuder på matminnen, jultraditioner, recept och tv-nerver. 

Så nöjd med hur slutresultatet blev, och extra kul att grymmaste Emma Landström tog så fina bilder. Emma är en av mina närmsta vänner som jag verkligen inte kan klara mig utan, imorse tränade vi (halvbra) på gymmet för att sen käka långfrukost. Typiskt oss och väl värda såklart. Så in på länken och kolla in hur fina bilderna blev och läs hela artikeln. Jag gillar den verkligen. Bjuder även på ett grymt recept, pumptårta med brynt smör och kanelfrosting. Enjoy!

Författare: Linn Utbult

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x