Hela Sverige bakar, Vardag

2019.

0 röster

Sakta sakta har det börjat sjunka in att jag faktiskt varit med i ett bakprogram som sändes på tv, vann gjorde jag också, hur sjukt? Detta har varit så svårt att greppa, helst då det gått 6 månader mellan finalen i somras och finalen på tv för 3 veckor sen.

Helt död i blicken men så överlycklig.

Jag kan snarare känna känslan av att packa bilen full och dra mot inspelningen första dagen, jag satt knäpptyst i bilen hela vägen till Vidsbynäs gård där jag skulle komma att bo många veckor. Jag var så nervös att jag nästan kräktes. Även nu står jag i startgroparna för något nytt, vad som händer får vi se. Om någon har en fungerande spåkula så lånar jag gärna den. Ena dagen känner jag mig stark med en känsla att jag fixar vad som helst, för att nästa dag fundera på om jag verkligen borde ha vunnit? Tröttsamt beteende jag vet! Men det är alltid så här, en process min hjärna måste ta sig igenom varje gång jag står inför en förändring. Allt löser sig alltid, så jag kan luta mig mot det faktum att det faktiskt stämmer, kanske inte alltid så som jag tänkt men visst löser sig allt så småningom.

Jag gjorde boken på otroligt kort tid, som tur var hade jag inte ens en dag att fundera på hur jag skulle hinna så det var bara att kötta på som vanligt. Och slutresultatet blev verkligen svinbra! Så de dagarna jag tänker mindre positivt skall bort helt i år! Jag och många med mig kämpar med ”fröken duktig” syndromet. Mitt mål 2019 är att ha kul och säga ja till roliga projekt utan att fundera på om jag kan eller inte! Jag får väl lära mig!

boken!

Jag är helt överväldigad av all respons jag fått över boken, varje sms, mejl eller hälsning betyder så mycket, jag blir lätt rörd så tro mig när jag säger att jag grinat många gånger när ni skriver. Extra glad blir jag när ni skriver detaljer som jag själv tänkt på i boken, en känsla av att ni fattat boken gör mig löjligt lycklig. Ni betyder mer än ni tror, nu har det även börjat trilla in bilder på det ni bakat från boken också. Herregud säger jag bara! Jag blir så stolt och glad!!!

Vad framtiden har för plan för mig får vi se men kul blir det oavsett!

Författare: Linn Utbult

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x