Dryck, Frukost, Mellanmål, Påsk

Mango & havtornssmoothie

0 röster

Snabbare smoothie får ni nog leta efter, så enkel och så god! Barnen svepte dom i ett nafs. Så här har du ett perfekt mellis i dessa stanna hemma tider med familjen. Hur går de för er hemma nu? Här går barnen fortfarande i skolan, men vi är ju egentligen bara hemma nu all övrig tid. Vågar inte riktigt tänka på hur det blir om/när dom måste gå hem från skolan. Men jag har lovat mig själv att inte oroa för sånt som faktiskt inte är ett problem ännu, utan ta det när det kommer. Men det är så svårt!

Okej åter till denna ljuvliga smoothie som jag tog fram för Ankarsrum. Vill du ha en matigare smoothie så mixa i lite havregryn. Havtorn är så gott, men inte för mycket då blir det bara surt som räven sa.

Ta hand om er nu vänner, vi tar oss igenom det här med. Solen skiner utanför mitt fönster, vi är friska och har det under omständigheterna bra. Men visst är det tufft att inte veta hur det blir med jobb, ekonomin blir ansträngd och jag ser mina vänner kämpa med allt dom har för sina företag. Mina kunder i restaurangbranschen blöder pengar, får säga upp personal och i värsta fall stänga ner sina drömmar och livsverk. Så vi får gemensamt stötta på alla sätt vi kan. Tillsammans!

Kokos och mangosmoothie

Tropisk smoothie full av smak och busenkel att göra! Perfekt för stora som små. 
Portioner 4 glas

Ingredienser

Smoothie

  • 1 burk kokosmjölk EKO 400g
  • 1 ask fryst mango 225g
  • ½ – 1 dl havtorn
  • ½ – 1 msk flytande honung

Instruktioner

Gör så här!

  • Häll i kokosmjölk, mango och havtorn i mixerkannan och mixa slät. Smaka av om du behöver tillsätta honung eller mer havtorn. Häll upp i glas och njut!
  • Tips! Variera med frukt och bär efter vad du har hemma. Vill du göra en smoothiebowl istället så ta bort 1 dl kokosmjölk eller tillsätt mer mango och lite havregryn.

Författare: Linn Utbult

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x