Nu finns det verkligen en dag för allt, tur är väl att vi kan välja själva vad vi vill göra med alla dessa dagar. Nu går jag på min egen känsla och delar bara det jag känner för att baka och fota. Vilket känns väldigt bra! När jag startade mitt instgramkonto kände jag en enorm press att hinna få med något spännande och unikt bakverk på alla olika dagar. Men det är väl för tur att vi blir klokare med åldern. Varför skall jag baka något som jag inte vill eller känner för att baka? Då tappar jag ju hela kärnan i varför jag gör detta, jag gör det för att jag drivs av min egen vilja att baka det jag känner för! Sen skall det vara kul på vägen! Som tur är älskar jag hasselnötskräm så det kommer fler recept inom kort helt klart!
En favoritbulle med Nutella och hasselnötstosca! https://saltsomsocker.se/nutellabullar-med-hasselnotstosca/
Däremot ”älskar” jag när jag får uppdrag som utmanar mina egna tankar kring uppläggning, stil och typen av bakverk. Eller älskar och älskar först får jag alltid panik, men det lägger sig efter lite djupandning och en karta choklad eller två. Jag jobbar hårt på att lyssna in och förstå kunden och att klura ut exakt vad dom vill ha för slutresultat. Inte alltid helt lätt men otroligt lärorikt. En sak med det här jobbet är att jag aldrig känner mig bättre än mitt senaste uppdrag, så inga gamla meriter här inte.
Nutelladipp! https://saltsomsocker.se/jordgubbar-doppade-i-ruby-choklad/
Okej jag skulle bara dela lite recept men tack för att ni läser och orkar med mitt dravel 🙂 PUSS!
Frasiga smördegspaket med hasselnötskräm https://saltsomsocker.se/frasiga-nutellapaket/