Mat, Nyårsrecept, Övrigt, Påsk

Lyxiga chips med rom & smetana!

0 röster

Okej detta är ett snacks jag inte kan sluta äta! Dock vill jag ha löjrom på, men alltså jag har ju en plånbok som tycker annorlunda. Till chips tycker jag att annan rom funkar fint! Skulle det däremot vara en klassisk löjromstoast då går det tyvärr inte lika bra att byta bara.

Enkelt att svänga ihop till fördrinken, till fredagsmyset, till när du vill såklart! Jag vet att det alltid går hem, för efter jag bjudit på det så poppar det plötsligt upp hos alla mina vänner med. Beroendeframkallande! Om du gillar rotfruktschips så är dom supergoda till smetana och rödklök, bra allternativ till vegosarna!

Just löjrom var ett av mina cravings när jag var gravid, ganska dyr graviditet kan jag meddela. Tur att jag hade en craving till… cheeseburgare.. gärna ett par stycken ihop med en cola. Så fram med chirren och pimpa dom nu! Trevlig helg!

Lyxiga chips med rom & smetana

Ingredienser

  • 1 påse lantchips, gräddfil & lök Eller rotfruktschips
  • 1 burk löjrom, sikrom eller stenbitsrom
  • 1 burk smetana
  • 1 st finhackad rödlök
  • klippt gräslök som piff!

Instruktioner

Lyxchips!

  • Fördela ut chipsen på ett stort fat, spritsa ut lite smetana på varje chips och klicka på lite rom. Strö över hackad rödlök och klipp lite gräslök över alla chips.
  • Vill du göra vegetariska så är det supergott med rotfruktschips och sen bara skippa rom på.

Författare: Linn Utbult

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x