Fest, Övrigt

Spola tillbaka tiden..

0 röster

… till när jag var med Emma och Malena på vackra Käringön och rattade kastruller på deras stora plåtningsdag för SS21. Självklart lurade dom på mig deras kläder så det fick varvas modellande mellan potatis, sill och brynt smör. Typiskt dom! En av anledningarna till att jag tycker så mycket om just dom två är att man aldrig vet hur det skall sluta. Oftast i fest på ett eller annat sätt.

Jag valde att gå på feeling i den lokala butiken på Käringön och handlade det jag var sugen på. Ofta ser det ut så, sen växer rätterna fram allt eftersom. Det blev alltså små snacksgurkor. Superenkelt, bara att dela gurkan på längden och sen garnera med smetana, röd rom och grön chili, hade jag haft svartpepparkvarnen med mig så hade dom varit fulländade. Självklart potatischips med alla mina favoriter, recept hittar ni här Och sommarens bästa.. nämligen SILL! Kokt potatis med matjessill, gräddfil, prästost, hackat ägg och massor av brynt smör. Enkelt som attans men SÅ gott. Visst är brickorna vackra! Jag har såklart allihop hemma, förvånande? Ni hittar dom och många fler här.

Jag har verkligen hatkärlek till att bli fotad, men det beror oftast på vem som står bakom kameran. Just denna dag var det superproffsen Lisa och Lisa så jag drog till och med på mig en baddräkt, något jag absolut inte trodde jag skulle göra. Men visst är det fantastiskt hur vi kan peppa och stötta varandra i en situation där du är helt utlämnad och ”naken”, haha! Inte bara till att dra på en baddräkt utan att gå in i bild med känslan av att ”jaha då har jag en baddräkt på mig”, lika självklart som att borsta tänderna på morgonen. Att Emma och Malena är två av mina närmsta vänner gör ju att jobbet känns mer som ett härligt häng. Tack för er!

Att vi körde skaldjur till middagen kanske inte är så förvånande va? Bästa känslan att gå och beställa kräftor i fiskaffären medans feskargobben står på bryggan och kokar dom. Färskare än så blir det inte. Jag måste ta mer bilder med Lisa*2, blev så nöjd och hade så kul med er!

Författare: Linn Utbult

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x