Dagarna har rullat sjukt fort med alla möten och boksigneringar som fyllt mina dagar. Så jag hade inte hunnit kolla igenom boken riktigt, tills igår på julaftonskväll. Jag har fått så många hälsningar om hur fint det är skrivet så jag tog mig en rejäl stund i soffan och läste från pärm till pärm. Jag har blivit bättre på att se det som är bra i det jag gör, så jag kan ärligt säga att jag är stolt ända in i märgen över hur boken blev!
Jag började med boken redan dagen efter finalen, så att nu få hålla den är så overkligt! På mitt första möte med Bonnier Fakta fick jag beskriva hur jag ville att boken skulle se ut och vad den skulle innehålla, lättnaden när de köpte det 100% var obeskrivlig. Jag ville ha en råare struktur på boken, men mörkare bilder och en känsla av blåsiga dagar vid havet. Recepten skulle vara klassiker med en liten twist och några experiment från mitt kök såklart! Frida Wismar som är fotograf har fångat det skitbra tycker jag! Vad tycker ni? Gillar ni uttrycket i bilderna?
Här kommer lite bilder ur boken, hoppas det läskar!
Dessa pizzor finns med i boken, löjligt goda och går att variera i oändlighet.
Största tack till alla er som grattat och hört av er, skickat blommor och bubbel. Ni har kommit till signeringar och ringt och mejlat, lagt lappar på min bil, ja det finns inget stopp för hur fina ni är! Jag fattar fortfarande inte vad som har hänt, men snart skall jag nog komma ut ur min bubbla och då blir det väl mer fulgråt! Tårarna rullar ner för kinden nu när jag försöker greppa vad som hänt, jag vann. Inte bara tävlingen utan även över Jante!
Jag saknade recept på dina bullar som säljs på circle K , kan du mejla mig det tack mvh Anneli.
Hej hej! Jag måste kolla med Cirkle-K om jag får lämna ut det. Återkommer, har du smakat på bullarna? Drömgoda om du frågar mig.. 🙂