Kanelbullesnittar
Ingredienser
Kanelbullesnittar med äppelmosdipp, ca 30 kakor
- 75 g rumsvarmt smör
- 1 dl Ljust muscovadosocker
- 1/2 msk vaniljsocker
- 1 msk ljus sirap
- 1 ¾ dl vetemjöl
- 1 tsk bakpulver
- 1 tsk malen kardemumma
- 1 ½ tsk malen kanel
- + ägg & pärlsocker
Instruktioner
Gör så här!
- Sätt ugnen på 175 grader och klä en plåt med bakplåtspapper.
- Nyp ihop smör med övriga ingredienser till en smidig deg.
- Rulla till två längder och lägg på plåten, platta till en aning.
- Pensla med uppvispat ägg och strö över lite kardemumma, kanel samt pärlsocker.
- Grädda mitt i ugnen i ca. 10 minuter. Tag ut och låt svalna en aning innan du skär dem i snittar. Servera med härlig äppelmosdipp!