Bullar, Julrecept

Lussebullar till lucia

0 röster

Tidig luciamorgon på förskolan med liten som sjöng med sån inlevelse att mamman fällde en tår i smyg, ingen fulgråt i alla fall SKÖNT! Vi bakade lussebullar igår kväll, många tänker nog när jag delar filmer på Instagram att jag är en riktig bullmamma som älskar att baka med barnen. Missförstå mig rätt, barnen älskar jag till vansinne men egentligen vill jag baka helt själv med sällskap av vrålhög musik eller ljudbok. Dock blev det väldans mysig stund med en liten pratglad 7-åring. Så barnen crashade mitt party igår kan man säga, dock gjorde min äldste fina snipp och snoppbullar. Receptet har jag snott från Fredriks Fikas nya bok ”baka bullar” https://fredriksfika.allers.se/lussekatter-pa-tre-satt/

Så klicka på länken och ta del av en kär vän och knäpp bagares recept på just Lussebullar. Han är som jag fanatiker när det kommer till saffran så det är himmelriket att bläddra sig igenom alla hans recept.  Ikväll kommer det en upphottad version med mandelmassa som fyllning på samma grymma deg. 

Fredrik var med i teamet under inspelningarna, han vill nog gärna att jag säger att han var inslagsproducent kan jag tänka mig. Utan honom hade jag skrattat mindre, han smittar av sig med både energi och skratt! Lagom störd, sjuk humor och en jäkligt skön person! 

Författare: Linn Utbult

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x