0

Klassiska kolasnittar

Helt vanliga kolasnittar, inga konstigheter. 

0

Långpannebröd med morot, äpple & aprikoser.

En luftig dröm på en plåt, saftigt och enkelt bröd som passar till det mesta. Om du vill minska jästen så tänk på att lägga på jästiden, kanske trycka ut degen i en plåt och ställa kallt över natten för att grädda på morgonen? Då räcker 25g jäst. 

0

Ingefärsshot

Ingefärsshot känns som standard under vintern. Så friskt och jag älskar hur det riktigt drar till av ingefäran. 

0

Muscovadokakor med choklad.

En avstickare på den klassiska kolasnitten, med chokladknappar både i och på. Självklart lite flingsalt för att förhöja smaken. 

0
Image not found

Filmjölksbröd med nötter och frukt.

Mörkt saftigt filmjölksbröd, ingen jäsning bara blanda ihop och grädda. Så enkelt men så gott! 

0

Blodapelsin sorbet

En syrlig sorbet med en liten beska från blodapelsin. Jag är lika förväntansfull varje gång jag skär igenom apelsinen får att få se det där blodröda. Jag smakar såklart av smeten och är apelsinerna för söta så drar jag i lite limejuice. 

0

Blodapelsin sorbet

En syrlig sorbet med en liten beska från blodapelsin. Jag är lika förväntansfull varje gång jag skär igenom apelsinen får att få se det där blodröda. Jag smakar såklart av smeten och är apelsinerna för söta så drar jag i lite limejuice. 

0

Blodapelsin sorbet

En syrlig sorbet med en liten beska från blodapelsin. Jag är lika förväntansfull varje gång jag skär igenom apelsinen får att få se det där blodröda. Jag smakar såklart av smeten och är apelsinerna för söta så drar jag i lite limejuice. 

0

Blodapelsin sorbet

En syrlig sorbet med en liten beska från blodapelsin. Jag är lika förväntansfull varje gång jag skär igenom apelsinen får att få se det där blodröda. Jag smakar såklart av smeten och är apelsinerna för söta så drar jag i lite limejuice. 

0

Blodapelsin sorbet

En syrlig sorbet med en liten beska från blodapelsin. Jag är lika förväntansfull varje gång jag skär igenom apelsinen får att få se det där blodröda. Jag smakar såklart av smeten och är apelsinerna för söta så drar jag i lite limejuice. 

0

Pavlova med passion & blodapelsincurd.

En seg mini-pavlova på muscovadosocker, en djupare karaktär med just muscovado. Passion & blodapelsincurd passar så himla gott med seg maräng och söt grädde. Grädden pimpar jag med apelsinsocker. 

0
Image not found

Apelsinsocker

Smaksatt socker är det ultimata piffet, här med apelsinsmak.