Sätt ugnen på 175 grader över och undervärmae. Värm upp mjölken tillsammans med vatten, socker, salt och smör i en kastrull. Ta av kastrullen från plattan när första bubblan syns.
Sikta mjölet på ett bakplåtspapper och tillsätt det i mjölkblandningen i omgångar. Rör ihop snabbt. Ställ tillbaka på plattan och rör konstant med en träslev tills degen är blank och släpper från kanterna. Häll ner degen i vispskålen och låt svalna lite.
Vispa ihop äggen lite lätt i en bunke och arbeta in lite ägg i taget i degen med visparna. Det är viktigt att varje ägg arbetats in helt i smeten innan du tillsätter mer ägg. Är smeten för tjock så tillsätt mer ägg.
När du har en jämn fin smet, fyll en spritspåse, jag använder en rund tyll storlek 10 men det fungerar fint även utan tyll. Spritsa ut små bollar, 2–3 cm stora på en plåt klädd med bakplåtspapper. Spritsa dem inte för tätt, de puffar upp sig i ugnen.
Grädda i mitten av ugnen i ca 20-30 minuter, tills dom är gyllenbruna. Öppna inte ugnsluckan under tiden, då säckar dom ihop! Låt svalna på galler.