Sätt ugnen på 160 grader varmluft (175 vanlig).
Smörj och bröa en sockerkaksform som rymmer 1,5 – 2 liter.
Vispa ihop ägg, socker och vaniljsocker med elvisp tills du har en riktigt fluffig smet, minst 5 minuter. Smält smöret i en kastrull, ta av från värmen och tillsätt mjölken. Låt svalna lite.
Blanda mjöl, bakpulver och salt i en separat bunke, rör ner försiktigt i äggsmeten. Tillsätt mjölkblandningen med vallmofrön, rivet lime och citronskal, rör ihop tills du har en jämn smet.
Häll smeten i formen och grädda i ca 35 – 40 minuter eller tills en sticka kommer ut helt torr. Låt kakan stå i minst 10 minuter innan du stjälper ut kakan.
Rör ihop glasyren och häll direkt på kakan, perfekt att skeda på från toppen av kakan så det rinner ner. Piffa kakan med lite extra rivet citron och limeskal.