Sätt ugnen på 80 grader avrmluft eller 100 vanlig.
Vispa upp äggvitorna tills det formas mjuka toppar. Tillsätt sockret i två omgångar, fortsätt att vispa. Vispa tills marängen är fast och glansig.
Tillsätt maizenastärkelse samt ättika och vispa tills allt blandats, häll ner marängen i en spritspåse med rund tyll. Klä en plåt med bakplåtspapper. Rita en oval form på baklplåtspappret, tänk ett ägg i formen.
Spritsa ut rundlar till en oval krans, tryck ut varje rundel med en sked i mitten så du får en grop.
Grädda i ca 60 - 90 minuter tills marängen torkat helt.
Stäng av ugnen och låt pavlovan svalna helt i ugnen innan du tar ut den.
Mixa mangon tills den är helt slät. Häll ner mangopurén med socker och limejuice samt rivet limeskal i en kastrull och låt puttra tills sockret smält helt.
Ställ av från plattan och vispa ner äggulorna, ställ tillbaka på värmen och rör hela tiden tills curden tjocknat eller kommit upp i 83 grader. Sila ner i en ren bunke och tillsätt smöret, rör ihop tills du har en blank härlig curd. Häll ner i en spritspåse och kyl ner i kylen minst 1 timma.
Vispa upp grädden till lättvispad, häll ner mosade hallon och vaniljsocker, vispa tills hallonen blandats väl.