Smula jästen och häll på mjölk, rör tills jästen löst upp sig helt i mjölken. Häll i resten av ingredienserna men tänk på att inte tillsätta allt mjöl direkt. Arbeta degen i maskin minst 10 minuter tills du har en elastisk och glansig deg. Häll ut degen på bänken och dela i ca 30 degbitar. Rulla i kupad handflata mot bänken till jämna bollar. Låt bullarna jäsa på plåtar med bakplåtspapper i ca 2 timmar under bakduk, till dubbel storlek.
Skär rabarbern i små bitar och låt koka upp med socker och limejuice i en kastrull tills rabarbern blivit helt mjuk, rör ner potatismjöl och blanda väl. Ställ åt sidan för att svalna.
Sätt ugnen på 210 grader varmluft. Tryck djupa hål i mitten på bullarna. Fyll hålet med rabarberkompott, jag spritsar helst men det går bra att klicka i med.
Vispa ihop ägg med mjölk och salt lite lätt, pensla bullarna noggrant, strö över lite socker och grädda i ca 8-10 minuter till dom är fint gräddade. Låt bullarna svalna på galler.