Skriv ut
Total tid 20 minuter
Antal/Portioner 24 små bollar

Ingredienser

Chokladbollssmet

  • 125 g smör
  • 1 dl strösocker 90g
  • 1 tsk vaniljsocker 5g
  • 3/4 dl kakao 30g
  • 4 dl havregryn ca 150g
  • 6 st Oreo-kakor
  • 1/2 dl Kallt bryggkaffe 50g
  • 1 nypa flingsalt

Garnering

  • 100 g smält choklad
  • 1 tsk rapsolja
  • 4 st hackade Oreo-kakor
  • strössel

Instruktioner

Gör så här!

  • Mixa alla ingredienser i matberedare och rulla ca 24 stycken chokladbollar, lägg på en plastad bricka i kylen 10 minuter. 
  • Smält chokladen i en mugg och tillsätt oljan. Doppa bollarna i chokladen, lägg på ett bakplåtspapper och strö över valfri garnering. Eller skippa att doppa och rulla direkt i Oreo smulorna. 
    NJUT!