Vit rocky road med polka
Rocky road:
- 250 g hackad vit choklad
- 1 dl rostade kokosflakes
- 1 ½ dl gula russin
- 1 näve krossade polkakarameller
- ½ dl hackad pistage
- 1 nypa flingsalt
- 2 dl mini marsmallows
- Rivet skal från 1 citron
Garnering:
- 1 msk hackad pistage
- 2 msk krossad polka
- Lite rivet skal från citron
Gör så här!
Smält försiktigt 200g av chokladen i micron. När den smält helt tillsätt det sista 50 grammen och rör ut i den smälta chokladen. Blanda övriga ingredienser och häll på chokladen, rör runt och häll ut på bakplåtspapper och platta till lite. Strö över lite extra polka, pistage samt riv lite citronzest över. Låt stelna i rumstemperatur och skär sen i bitar. Förvara tätslutande i kylen om du inte äter upp allt direkt vill säga.