Gör så här!
Sätt ugnen på 160 grader varmluft eller 170 vanlig. Lägg ett bakplåtspapper på en ugnsplåt.
Blanda ihop hasselnötsmjöl, strösocker (*1) och maizena i en bunke.
Vispa äggvitan till ett fluffigt vitt moln och tillsätt strösockret (*2) i tre omgångar och vispa tills du har en fast maräng. Vänd ner de torra ingredienserna med en slickepott och rör försiktigt tills du har en välblandad nötmaräng. Häll ner marängen i en spritspåse med rund tyll i, du kan bara klippa ett lagom stort hål i spritspåsen om du inte har en tyll.
Spritsa ut marängen på bakplåtspappret, tänk att du skall spritsa ut långa korvar ganska tätt. Upprepa till marängen tagit slut.
Grädda i 20 min, öppna ugnsluckan för att släppa ut ånga och grädda i ca 2 min till.
Ta ut botten ur ugnen och låt svalna under en bakduk. Lägg ett nytt bakplåtspapper på bänken, lyft försiktigt över bottnen på bakplåtspappret så du undersidan uppåt. Dra försiktigt av bakplåtspappret.
Vispa grädden till lättvispad men ganska fast. Filéa apelsinen.
Stryk på ett ganska tunt lager grädde, fördela ut hallon och apelsin. Rulla försiktigt ihop till en rulle.
Smält chokladen över ett vattenbad eller i micron och ringla sen över rullen. Låt chokladen sätta sig lite innan du skär 8 – 10 bitar och pudrar över florsocker. NJUT!