Go Back

Grillade majskolvar med vitlökssmör och grön chili

Ingredienser

Grillade majskolvar med vitlökssmör och grön chili

  • 4 port

Ingredienser

  • 1 pkt förkokta majskolvar
  • 150 g rumsvarmt smör
  • 1 vitlöksklyfta fint riven
  • Några rejäla nypor Himalaya flingsalt
  • ½ dl valfria hackade örter tex. timjan, gräslök, bladpersilja

Garnering

  • Finhackad gräslök
  • Skivad grön chili
  • Himalaya flingsalt

Instruktioner

Gör så här!

  • Rör ihop ditt smör med riven vitlök och hackade örter, smaka upp med flingsalt. Ställ åt sidan.
  • Grilla majskolvarna tills dom fått fin färg och är genomvarma, dom kan absolut ligga på indirekt värma en stund efter du grillat. (Spara en del av grillen utan kol så du kan hålla maten varm utan att grilla mer) Servera majsen med några rejäla klickar vitlökssmör, hackad gräslök och skivad grön chili. Avsluta såklart med några nypor flingsalt. Majs utan salt? Nej tack!