Smält smöret i en kastrull, häll i mjölken. Vispa ägg och strösocker i en stor bunke tills du har en riktigt pösig vit smet. Blanda mjöl, vaniljsocker, bakpulver och salt i en separat bunke och sikta ner detta i äggsmeten. Häll ner smörblandningen och vänd ihop allt försiktigt. Fördela smeten i formarna, fyll ca 2/3 av formen. Grädda i mitten av ugnen på 200 grader i ca 15 minuter.
Skölj och hacka rabarbern i små bitar, med skalet på om det inte är för tjockt och träigt då kan du skala den innan. Häll ner rabarber och resten av ingredienserna i en kastrull och koka upp tills sockret smält helt, det skall vara tuggmotstånd i rabarbern. Smaka av med citronjuice.
Vispa ihop färskost och rumsvarmt smör krämigt utan att övervispa. Sikta ner florsocker och vänd försiktigt ihop med en slickepott, smaka av med citronjuice. Fyll en spritspåse med frostingen och använd gärna en stjärntyll.