Go Back

Julens bästa godis piffat med pepparkakor.

Ingredienser

Rocky road med pepparkakor.

  • 200 g mjölkchoklad
  • 150 g mörk choklad
  • 1 påse dumle 220g
  • 2 dl mini marshmallows
  • 2 dl jordnötter
  • 10 st krossade pepparkakor
  • 1 rejäl nypa flingsalt

Garnering:

  • Krossade pepparkakor
  • Några nypor flingsalt

Instruktioner

Gör så här!

  • Smält försiktigt 300g av chokladen i micron. När den smält helt tillsätt det sista 50 grammen och rör ut i den smälta chokladen. Dela dumlekolorna på hälften. Blanda ihop alla ingredienser och häll på chokladen, rör runt och häll ut på ett bakplåtspapper och platta till lite. Garnera med pepparkakor och flingsalt. Låt stelna i rumstemperatur och skär i bitar. Förvara i tätslutande burk i kylen.
    Receptet ger 40-50 bitar.