Sätt ugnen på 175 grader, över och undervärme och täck en ugnsplåt med bakplåtspapper
Smält smöret i kastrull och tillsätt mjölken, ställ åt sidan för att svalna.
Vispa ägg och socker riktigt fluffigt och vitt i en stor bunke, vispa 5-10 minuter för bästa resultat.
Blanda de torra ingredienserna i en annan bunke och sikta sedan ner i äggsmeten. Rör om försiktigt med slickepott för att behålla fluffigheten.
Häll tillsist i smörblandningen och rör om tills du har en jämn smet helt utan klumpar.
Häll smeten i formen och stryk ut så den blir jämn, grädda ca 18 minuter i mitten av ugnen.
Glasyr
Smält smöret, häll över i en bunke för att svalna.
Tillsätt resten av ingredienserna och rör ihop tills du har en jämn blank glasyr.
Montering
Gör hål i kakan med tex ätpinnar eller en gaffel. Häll på ett tunt lager av glasyren och fyll alla hål. Häll på resten av glasyren och bred ut över hela kakan. Låt stelna lite innan du strör över kokos, guldströssel och guldglitter. Låt glasyren stelna innan du skär den i bitar.