Klä botten på 3 bakformar ca 15 - 17 cm i diameter med bakplåtspapper, sätt ugnen på 175 grader varmluft. Vispa upp ägg och socker, vispa vitt och fluffigt i minst 5 minuter. Rör ner olja i äggsmeten. Riv rödbetor, morot och ställ åt sidan, ta ca ½ dl riven rödbeta och lägg i en liten skål till din frosting.
Blanda mjöl, bikarbonat, bakpulver, salt och kryddor i en annan bunke och sila ner i äggsmeten. Häll ner rivna rödbetor, kokos, krossad ananas och citronzest, rör om tills du har en jämn smet. Fördela smeten i formarna och grädda mitt i ugnen i ca 25-30 minuter. Låt svalna.
Vispa smöret luftigt, tillsätt färskost och vispa med elvisp tills det är fluffigt och utan klumpar. Sikta i florsocker samt vaniljsocker och fortsätt att vispa tills det blir en fast och fin frosting, smaksätt eventuellt med lite citronjuice. Färga med lite juice från rödbetorna. Häll ner i en spritspåse med rund tyll.
Mosa hallon och blanda med citronjuice och socker.
Lägg en tårtbotten på ett fat. Bred ut ett jämnt lager av dulche leche, spritsa sen ”bollar” av din frosting på hela kakan, börja ca 1 cm från kanten. Lägg på nästa botten och ställ i kylen ca 10 minuter för att stabilisera tårtan. Upprepa med dulche och frosting på nästa botten, lägg på sista bottnen och spritsa som tidigare men spara en cirkel i mitten, bred ut hallonmoset i mitten. Klicka ut lite extra dulche här och var.
Strö över pumpafrön och placera ut tunt skivade betor.