Go Back

Bananpannkakor med ricotta!

Bananpannkakor med ricotta! 

Ingredienser

Bananpannkakor

  • 2 st ägg
  • 1 st mogen banan
  • 1 nypa salt
  • ½ tsk kanel
  • 2 msk ricotta
  • kokosolja att steka i

Till servering

  • Hallon blåbär
  • Mango
  • Jordnötssmör

Instruktioner

Gör så här!

  • Mosa bananen och vispa ihop med äggen lite snabbt. Tillsätt salt, kanel och ricotta, rör ihop. Smeten skall inte vara helt slät utan gärna små bananbitar för mer smak. Stek bananpannkakor i kokosfett eller smör, ca 10 cm stora. Servera med bär, frukt och jordnötssmör.

Tips!

  • Vill du ha en sötare pannakaka så tillsätt lite honung i smeten, eller häll på lönnsirap vid servering. Och glöm inte att använda din fantasi och använd vad du har skafferiet!