Go Back

Krämig yoghurt med säsongens bär

Färdig yoghurt som runnit av under natten så den blir så där härligt krämig och tjock. Servera med bär i mängd! 
I kyl över natten 8 timmar
Total tid 5 minuter
Portioner 1 skål

Ingredienser

  • 3 dl grekisk yoghurt med passionsfruktssmak. 300g (Arlas)
  • 1 dl bär eller frukt
  • 1 msk frystorkade blåbär
  • färska blommor och krasse till garnering

Instruktioner

Krämig yoghurt, gör så här!

  • Lägg ett kaffefilter eller tex torkypapper i en sil, durkslag eller en kanna som passar för att rinna av yoghurten. Häll i yoghurt i filtret plasta in och ställ i kylen över natten.
  • Smeta ut yoghurten på skålens kanter och garnera med bär eller skuren frukt. Kanske har du någon smarrig granola eller nötter du kan strö över? 
    Servera och njut!